Družinska soba z dvema spalnicama in manjšo kuhinjo

Družinska soba razpolaga z dvema ločenima spalnicama z balkonom in kabelsko televizijo, manjšo kuhinjo, kopalnico in sprejme do 4 osebe. V sobi je poleg standardne opreme gostom na voljo še kuhinja z jedilnico.

Troposteljna soba z balkonom

Večje troposteljne sobe so opremljene s kopalnico s tušem, kabelsko televizijo, minibarom ter balkonom in imajo dostop do interneta.

Dvoposteljna soba z balkonom

Vse dvoposteljne sobe so opremljene s kopalnico s tušem, kabelsko televizijo, minibarom ter balkonom in imajo dostop do interneta.

Economy dvoposteljna soba v pritličju

Vse dvoposteljne sobe so opremljene s kopalnico s tušem, kabelsko televizijo, minibarom ter balkonom in imajo dostop do interneta.

Apartma z eno spalnico in balkonom

Apartma sprejme od 2 do 3 osebe, na voljo je zakonska postelja ter kavč, ki se ga enostavno spremeni v posteljo za 1 osebo.

Dvoposteljna soba economy v kleti

Soba se nahaja kleti in sprejme 2 do 4 osebe. Na voljo je zakonska postelja ter kavč, ki se ga enostavno spremeni v posteljo za 2 osebi.

Dvoposteljna soba economy v kleti / ločena ležišča

Dvoposteljna soba economy v kleti / ločena ležišča. Soba z ločenima ležiščema (90 x 200) se nahaja v kleti. Ima svojo kopalnico s tušem, kabelsko televizijo, mini bar in dostop do interneta. Ima tudi malo okno.

Bed & Breakfast

Vsem gostom penziona v naši restavraciji postrežemo z bogatim samopostrežnim zajtrkom.